Lieve gasten,

Een nieuwe update omtrent het corona virus. 

Zoals jullie weten zou gisteren (vrijdag 27 maart) het seizoen en een nieuwe start voor ons zijn begonnen.

Voor iedereen zijn het onzekere tijden vanwege het corona virus.
Wat vooral belangrijk is, is de laatste dagen wel duidelijk geworden; de gezondheid van onze vrienden, familie en naasten. 
Voor ons als camping komen daar ook nog onze gasten bij. Wij vinden niet alleen onze gezondheid belangrijk maar ook die van jullie.

Gelukkig hebben wij de brancheorganisatie Hiswa-Recron. en de Veiligheid Regio Zeeland die ons voorzien van richtlijnen die ons allemaal veilig houden. Na veel overleg en verkeerde berichten in het nieuws is er nu in ieder geval één ding verduidelijkt, wij moeten de slagboom weer sluiten op 30 maart aanstaande om 12.00. Tot nader bericht zal de slagboom dicht moeten blijven tot 10 mei 2020. Wij vinden dit uiteraard heel erg jammer, maar begrijpen de keuze wel.

Wat betreft uw reservering is het belangrijk om te weten dat de kosten van een annulering, als gebruikelijk, volgens de Recron voorwaarden worden berekend. U kunt de voorwaarden vinden in uw reserveringsbevestiging en op de website van de Hiswa-Recron.

Om u tegemoet te komen bieden we ook een alternatieve optie aan, voor reserveringen met aankomstdatum tot 10 mei. U kunt de periode van uw reservering aanpassen naar een andere periode tot uiterlijk 24 oktober 2020. Wijzigingskosten brengen wij gezien deze bijzondere omstandigheden niet in rekening. Eventuele meerkosten dient u zelf te betalen. Op de website kunt u de beschikbaarheid bekijken en vervolgens via de mail een verzoek tot wijziging doen. Dit geld echter niet voor onze voorseizoensplaatsen, deze reservering kan niet verplaatst worden. 
Indien er na dagtekening van dit bericht nieuwe maatregelen worden ingevoerd is het mogelijk dat deze optie komt te vervallen.

Uiteraard zullen we u op de hoogte houden van eventuele ontwikkelingen. U kunt ook op de website van de veiligheidsregio Zeeland https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus of de HISWA-Recron https://www.hiswarecron.nl/actueel/corona-helpdesk/meest-gestelde-vragen in de gaten houden aangezien de nieuws sites vaak speculeren en er veel verhalen rondgaan.

Wij hopen u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u veel gezondheid toe.
Wij hopen u snel te ontvangen op onze camping.

Met vriendelijke groeten,

 

Emiel en Rosalie

Team Kreekebos