Gisteren heeft de Veiligheidsregio Zeeland een uitspraak gedaan met concrete maatregelen over versoepeling voor de toeristische sector. Het gehele bericht is hier te lezen:
https://www.zeelandveilig.nl/voordeur-toerisme-op-een-kier

Voor ons betekent dit dus dat we vanaf 1 mei 2020 weer open mogen en een maximale bezetting van 15% dienen na te leven. Verder zijn wij genoodzaakt de sanitaire ruimtes gesloten te houden. Dit geldt ook voor de algemene uitstortplaats van het chemisch toilet. Daarom is het alleen toegestaan om te overnachten in kampeermiddelen met eigen sanitaire voorzieningen. Eigen sanitaire voorzieningen houden volgens de VRZ in: “individuele toilet-, douche- en wasvoorziening met een aansluiting op een rioolsysteem.”

Tot nader order mag alleen het aantal gasten dat op de originele reservering staan op de camping verblijven. Extra personen of dagbezoekers zijn helaas tijdelijk niet toegestaan.

Wij beschikken helaas ook nog niet over meer informatie dan bovenstaande, we verzoeken u daarom vriendelijk om in geval van vragen de website Veiligheidsregio Zeeland te bezoeken:
https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus