Helaas hebben we in 2021 nog steeds te kampen met de COVID-19 pandemie. Gelukkig kan onze camping inclusief de sanitaire voorzieningen met wat kleine aanpassingen gewoon geopend zijn.
Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM en protocollen opgesteld door de HISWA-RECRON.

Natuurlijk begrijpen wij dat u als gast veel vragen heeft met betrekking tot COVID-19 en kamperen op onze camping. Daarom beschrijven we op deze pagina enkele van de meest voorkomende corona gerelateerde situaties.

U twijfelt of het verstandig is om een reservering te maken

Als u niet het risico wilt lopen dat u (een deel van) uw geld kwijt raakt door COVID-19 adviseren wij u niet te reserveren. Beter kunt u dan pas last-minute uw vakantie plannen door kort van tevoren de beschikbaarheid te bekijken via onze website https://campingkreekebos.recranet.com/
Natuurlijk kunt u ook altijd op de bonnefooi komen kamperen bij ons!

U heeft een reservering, maar u wilt, kan of mag niet reizen

In dit geval zijn onze normale HISWA-RECRON annuleringsvoorwaarden van toepassing, welke u akkoord mee bent gegaan tijdens het maken van een (online) reservering.
De HISWA-RECRON voorwaarden (deel 1) kunt u hier raadplegen.
De HISWA-RECRON voorwaarden (deel 2) kunt u hier raadplegen

Waar kan ik de actuele reisadviezen raadplegen?

Nederland:
https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen
of
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-vakantie

Duitsland:
https://www.bundesregierung.de/breg-de/themen/coronavirus/corona-bundeslaender-1745198
of
https://duitslandinstituut.nl/artikel/36312/corona-in-duitsland-veelgestelde-vragen

Belgie:
https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen/nederland

N.B. de actuele reisadviezen gelden voor zowel het land waar u heengaat als van het land waar u vandaan komt, alsmede het land waar u doorreist.

Wanneer word er afgeweken van de HISWA-RECRON voorwaarden?

In het geval dat de COVID-19 maatregelen veranderen dan zullen wij zoals altijd zoeken naar andere/beter passende oplossingen. Graag vragen we uw begrip voor het feit dat wij ook niet weten wat de toekomst brengt en hierdoor helaas niet op alle vragen een concreet antwoord kunnen geven.

Slechts wanneer onze camping op last van de overheid geheel moet sluiten wegens COVID-19 beperkingen zullen wij afwijken van onze standaard HISWA-RECRON voorwaarden.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd als u nog vragen heeft kunt u een mail sturen naar info@campingkreekebos.nl